Boka lokalen

BOKA FÖRENINGSLOKALENNotera att


Lokalbokningen är nu stängd för bokning från 21 augusti till 15 september 2023 detta pga av arbete med laddstolpar.


Föreningens lokal på Engelbrektsvägen 157 är en rymlig lokal med vacker utsikt från altanen ner över Vallentuna centrum. Där finns många bord och stolar att tillgå, en hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder, en toalett och ett kök med kyl, frys, ugn, micro, te- och kaffekokare, porslin samt diverse köksredskap. Lokalen hyrs ut till våra boende i föreningen för 500 kr plus en deposition på 500 kr som återbetalas enligt avtal.


För att hyra lokalen, se efter i kalendern nedan om datumet är ledigt och skicka sedan in en anmälan med hjälp av formuläret till höger. Då bokningsförfrågningar hanteras manuellt och mailen inte ses över dagligen finns tyvärr ingen garanti att bokningen är godkänd förrän bekräftelse är skickad via mail eller telefon.


Avtal kan tecknas i person eller digitalt. Meddela i formuläret hur ni vill skriva under. Avtalet kan med fördel läsas och skrivas under i förväg. Det går att säga upp bokningen med full återbetalningsrätt fram tills 24 timmar innan tillträde.Maila lokalbokning@sodrahaga.se om du har några frågor.

 
 
 
 
 
 
 

Bokningskalender